Engelenveld.be

info@engelenveld.be 089 / 56 76 48

Lekker uitblazen

Ons bedrijf is gelegen in Kessenich, tegen het grensdorpje Neeritter (Nederland), geboortedorp van Gerard Krekelberg, de schrijver van het Limburgse volkslied.

Beleef en herontdek het echte Vlaanderen in het prachtige Limburgse Maasland! Vanuit het meest noordoostelijke puntje van België, beter bekend als ‘ het einde van België’ ervaart U het grensoverschrijdende karakter van een waterrijk gebied gevormd door een wispelturige Maas en haar vele grindgaten.

 

Deze schitterende streek biedt tal van mooie wandelpaden en fietsroutes die je leiden langs pittoreske dorpjes en gehuchten. Je kan zo de grens over wippen zonder dat je het merkt.

Gelegen langs het fietsroutenetwerk zijn de specifiek uitgestippelde fietsroutes een mooie uitdaging:

-"de Molenroute"(bezoek de Keyersmolen in Molenbeersel; de molenaar neemt U mee in de tijd en vertelt U alles over de werking van de stenen bergmolen uit 1869).

-"Toeren langs boeren"(Maak kennis met boeren, hun boerderijen en hun bezigheden; let op de beregening!!vanuit het pompstation in Ophoven).

Zelfs de wandelroute " de drie Eygen" is op wandelafstand van ons bedrijf en toont u de mooiste plekjes van Neeritter, Kessenich en Thorn