Engelenveld.be

info@engelenveld.be 089 / 56 76 48

Lekker meekijken

Wil je met eigen ogen zien en op maat van jouw interesse de boerderijsfeer opsnuiven..

Kijkboerderij/plattelandsklassen/boeren met klasse

Kinderen komen steeds minder in aanraking van het leven op het platteland.
De computer en het vluchtige leven beheersen hun dagelijks ritme. Kennen zij het ritme van de seizoenen, weten zij nog waar het voedsel vandaan komt? Het is een kennismaking met de verschillende boerderijactiviteiten. Kijken, ruiken,horen en voelen, lekker proeven, kortom een inspirerende belevenis.
Op ’t Engelenveld komen al deze facetten aan bod. Een bezoek is dan ook een leerzame ontmoeting. Een rondleiding over het bedrijf is een goede aanvulling op het onderwijs.

Scholen of plattelandsklassen kunnen een subsidie aanvragen bij Melk4kids.

Meerdere klassen geen probleem: laat het ons even weten!

 

Er is ook de mogelijkheid tot het gebruiken van de kodak van onze boerderij. Jullie krijgen als groep een fototoestel bij aankomst en hier mogen jullie foto's mee maken zoveel als jullie willen. Deze worden één van de komende dagen na jullie bezoek op de website gezet waar jullie ze dan kunnen bekijken en dan downloaden. We vragen wel aan de scholen om op voorhand bij de ouders te informeren of hun kinderen op de website mogen komen met een foto. Indien dit niet mag respecteren wij deze keuze en vragen we aan de scholen om onze kodak ook niet te gebruiken.